Hoe het begon
Ongeveer in 2008 kwam ik in contact met het Wholism Project. Ik was met het laatste jaar bezig van mijn opleiding tot Energetisch therapeut.
Ik startte met een voorloper van de Neutralisatie Verbinding huis om mijzelf en mijn gezin te beschermen tegen de negatieve effecten van natuurlijke- en technische straling.
Toentertijd begreep ik nog niet veel van hoe het precies werkte, ik ging puur op mijn gevoel af.  Zo ben ik ook begonnen met mijn eerste Ontwikkelingsbehandeling dat jaar.
Al snel bemerkte ik dat mijn ontwikkeling in een versnelling raakte.

Uitdagend, interessant en bovenal leverde het voor mij persoonlijk steeds meer op.
Ondertussen werd ik zo enthousiast van alles wat ik ervaarde dat ik in 2012 Wholistic Partner ben geworden.

Vernieuwend
Het Wholism Project ontwikkelt ontzettend veel mogelijkheden die ontwikkelen makkelijker maakt, zeer tot in de diepte gaat en ons helpt ons onverwerkte verleden op te ruimen.
Belangrijkste principes daarbij; altijd vanuit jouw eigen wil en je moet het alsnog wel zelf doen!

Door alle ontwikkelingen merk ik dat mijn liefde voor mijzelf, het leven, de natuur en de Aarde groeit. Ik omarm het leven meer en meer.
Het Wholism Project is bedoeld om de overgang van de oude tijd naar de nieuwe tijd, oftewel de overgang van de kosmische nacht naar de kosmische dag, makkelijker te maken voor de Aarde, mens, plant en dier.  Daarnaast om mogelijkheden van de nieuwe tijd te ontdekken en te introduceren.

Het is ontzettend inspirerend en spannend om stappen te mogen maken richting de kosmische dag en voorzichtig te ontdekken; hoe gaan we leven in de kosmische dag en wat voor veranderingen geeft dat voor ons leven hier op Aarde. Het is heel veel oefenen, ervaren, loslaten. Een hele ontdekkingsreis.

Een beweging van buiten naar binnen, van hoofd naar gevoel en groei richting eenheid.

Voor mij als therapeut is het natuurlijk geweldig om van mogelijkheden gebruik te kunnen maken die niet alleen mijn eigen ontwikkeling makkelijker maken maar die ook de ontwikkeling van mijn klanten in mijn praktijk ondersteunen. Nieuwe mogelijkheden die maken dat wij dieper en sneller tot de kern komen en echt een verschil maken.

Om een aantal voorbeelden te noemen:
de Neutralisatie Verbinding huis
de Kracht Verbinding
de Balans Herstel Verbinding
de Niveau Transmutatie gave

Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden die bijvoorbeeld de energie en het water in mijn praktijk optimaliseren en mijn behandelingen krachtiger maken.
Heb jij vragen omtrent het Wholism Project; wat het voor jou kan betekenen, hoe en waarom de mogelijkheden zo goed werken of heel iets anders, mail mij dan en dan kijken wij gezamenlijk wat ik daarin voor jou kan betekenen.