Wat is AMSUI heelwijze

Amsui is in het Sanskriet het woord voor Lichtstraal.
De Amsui heelwijze maakt gebruik van 13 symbolen die Bas van Woelderen van het Wholism Project heeft doorgekregen; de Amsui symbolen. Lees meer.

Amsui heelwijze is een kosmische dag heelwijze waarbij de Amsui symbolen een op zichzelf staande helende werking hebben.
Amsui symbolen hebben een krachtige gelaagde werking en werken onder andere patroon doorbrekend.
Dat betekent ook dat een behandeling jouw ontwikkeling stimuleert en er een proces op gang komt waarbij bijvoorbeeld onverwerkt verleden achter stagnerende patronen verwerkt kan worden en deze patronen gaan oplossen.

Werkwijze

Het is bij mij in de praktijk mogelijk om Amsui te ontvangen waarbij ik de behandeling afwissel met Universele kosmische dag energie.
Deze manier van werken is helemaal in lijn met de nieuwe tijd.

De combinatie met Universele kosmische dag energie geeft dat er nog meer kan gaan stromen in jou, blokkades  in beweging worden gebracht om verwerkt te worden, er ontstaat meer rust en balans.
Een Amsui behandeling is voor alle leeftijden en kan ook op afstand gegeven worden.

Duur van de sessie

In de praktijk kun je kiezen voor 30 minuten, 60 of 90 minuten. Ik begeleid jou dan ook door de emoties die loskomen.
Op afstand is het mogelijk om minimaal 10 minuten te kiezen en/of een veelvoud hiervan.
Als jij een behandeling wilt, mail mij dan een pasfoto (als ik die nog niet heb) waarop jouw ogen goed zichtbaar zijn en een thema waar jij aan wilt werken. Dan kunnen wij ook in overleg de tijdsduur afstemmen.

Jouw bijdrage

Afhankelijk van de tijdsduur, uitgaande van 85 euro per 60 minuten.