Email begeleiding   

Als jij bewust met jouw persoonlijke ontwikkeling bezig bent, dan kan het zijn dat jij daar wel eens wat ondersteuning in kunt gebruiken. Je ziet de spiegels van het leven maar je weet even niet wat die jou te zeggen hebben, of jij voelt je niet lekker en jij krijgt het niet opgelost, of je probeert contact te krijgen met de achterliggende oorzaak van een fysieke klacht maar je weet niet in welke richting jij het hebt te zoeken.

Het leven spiegelt ons of raakt ons aan in onverwerkt verleden. De spiegelingen kunnen gaan via relaties, werk, situaties of lichamelijke klachten. Eigenlijk in alles wat jij meemaakt en ervaart. Heb jij vragen over jouw ontwikkeling (of over wat jij meemaakt in het leven vertaald naar een ontwikkeling) zoals bijvoorbeeld;
of jouw ontwikkeling vastloopt, hoe om te gaan met jouw ontwikkeling binnen een bepaalde situatie, hoe jouw ontwikkeling en/of jouw leven stromend te krijgen, welk onverwerkt verleden er speelt of hoe jij aan jouw ontwikkeling kan werken?

Dan kun jij jouw vraag of vragen e-mailen. Soms kan een beantwoorde vraag via email jouw net weer op weg helpen om het zelf te doen. Een inzicht, een tip of een spiegel die jou net op weg helpt de volgende stap te zetten.

Ik ga als volgt te werk:

Ik stem mij af op jouw foto en ik geef door per email hoe het voor mij voelt en waar jij eventueel aan kunt werken. Ik beantwoord alleen jouw vragen. Ik neem geen beslissingen voor jou, ik kan niets zeggen over andere personen en ik doe ook geen toekomst voorspellingen.

Jouw bijdrage;

De tijd die nodig is om te lezen, in te voelen en uit te werken in tekst, die tijd noteer ik in minuten.
Vervolgens stuur ik jou mijn antwoorden en eventuele aanvullingen per email en de factuur. Ik reken €85,00 per 60 min. De tijd die nodig is om de factuur te maken reken ik daarbij niet.

Het is ook mogelijk om een Email Vragenkaart aan te schaffen. Van 30 of 60 minuten. Jij betaalt dus jouw minuten vooraf. De Email vragenkaart wordt automatisch verlengd als de kaart op is. Bij elke email schrijf ik hoeveel minuten jij hebt opgebruikt van jouw kaart.
Omdat dit voor mij makkelijker is, reken ik bij de Emailvragenkaart €78,00 per uur. Dus een kaart kost respectievelijk €39,00 of  €78,00 euro. Mocht jij om wat voor reden dan ook willen stoppen met de emailbegeleiding, dan betaal ik de resterende minuten gewoon terug.

Een consult via Zoom;

Het is altijd prettig om een consult bij mij persoonlijk in de praktijk te doen. Mocht het echter zo zijn dat dat qua afstand of fysieke gesteldheid niet mogelijk is, dan bied ik de mogelijkheid om een consult te doen via Zoom. Dit is zonder beeld (we begroeten elkaar wel even met beeld en sluiten af met beeld) en met geluid. Ik heb wel een pasfoto van jou nodig.

Jouw bijdrage;

Mijn normale consult tarief van €85,00 per uur.