Dat straling slecht is voor je gezondheid, is tegenwoordig algemeen bekend.
Dat er ook heel goede en intelligente oplossingen zijn, is minder bekend.

Wil je weten welke mogelijkheden er zijn om jezelf te beschermen tegen verzwakkende omgevingsstraling en wat het belang daarvan is voor je persoonlijke ontwikkeling en gezondheid?
Kom dan naar de thema-middag ‘Omgevingsstraling en ontwikkeling’.

Je krijgt op deze middag uitgebreide informatie over de Neutralisatie Verbindingen, die ontwikkeld zijn door het Wholism Project.

Bovendien krijg je de unieke mogelijkheid om gratis 24 uur lang volledige bescherming tegen omgevingsstraling te ervaren: thuis, op je werk, in de auto en buitenshuis, bijvoorbeeld bij het gebruik van je laptop of telefoon.
Je ervaart zo de gecombineerde werking van vijf verschillende Neutralisatie Verbindingen.

Neutralisatie Verbindingen

Het Wholism Project heeft vanaf 1989 bijzondere oplossingen ontwikkeld om omgevingsstraling te neutraliseren.
De Neutralisatie Verbindingen vormen de krachtige vierde generatie van deze methoden en bieden meer dan alleen neutralisatie.
De omgevingsstraling wordt namelijk versterkend in plaats van verzwakkend. Hierdoor bieden Neutralisatie Verbindingen een optimale basis voor gezondheid en werken ze ontwikkeling bevorderend.

Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie kun je een keuze maken uit verschillende Neutralisatie Verbindingen, zoals de Neutralisatie Verbinding huis, – bedrijf, – werk, – auto en – mobiel.
Met de Neutralisatie Verbinding mobiel neutraliseer je voor € 60,- de straling van al je kleine mobiele apparaten.

 

Neutralisatie Verbinding huis

Eén van de belangrijkste Verbindingen is de Neutralisatie Verbinding huis.
Deze Verbinding beschermt de bewoners tegen alle verzwakkende omgevingsstraling en brengt het leefklimaat in harmonie.
De Neutralisatie Verbinding huis neutraliseert je huis inclusief alle apparaten die je binnenshuis gebruikt.

Bescherming buitenshuis

Je kunt je auto en je werkplek zelf neutraliseren met de Neutralisatie Verbinding auto en de Neutralisatie Verbinding werk.
Al je kleine mobiele apparaten (zoals je mobiele telefoon, tablet, of laptop) kun je – voor het gebruik buiten je geneutraliseerde huis – apart laten neutraliseren met de Neutralisatie Verbinding mobiel.

Daarnaast is er buitenshuis, bijvoorbeeld in winkels of het openbaar vervoer,  natuurlijk ook heel veel omgevingsstraling die je zelf niet kunt laten neutraliseren, onder andere omdat je daar geen zeggenschap over hebt.

De Neutralisatie Verbinding huis biedt je hiervoor een unieke oplossing.
Een kleine kopie van de Lichtpiramide die het huis neutraliseert, blijft buitenshuis om je heen en beschermt je tegen straling van plaatsen en apparaten die je zelf niet kunt neutraliseren met een Neutralisatie Verbinding. Deze bescherming buitenshuis geldt voor alle bewoners van je huis, inclusief eventuele huisdieren.

Op deze manier is het mogelijk om overal en altijd beschermd te zijn tegen omgevingsstraling: door zelf je ‘eigen’ voorwerpen en plaatsen te neutraliseren en daarnaast beschermd te worden door de kleine persoonlijke piramide voor omgevingsstraling die je zelf niet kunt neutraliseren.

Tijdens de thema-middag ‘Omgevingsstraling en ontwikkeling’ krijg je uitgebreide informatie over deze unieke mogelijkheid om jou (en je gezin) te beschermen tegen omgevingsstraling.
Bovendien kun je 24 uur lang gratis ervaren wat dit voor jou zou betekenen.

Informatie en aanmelding

Deze middag wordt door Nadia Lucassen, in mijn praktijk gegeven.

Wil je deze thema-middag bijwonen? Stuur dan een e-mail naar Annet@hetwittelicht.info .

Er is plaats voor maximaal 10 mensen.

Het boek ‘Spiritueel Intelligente Materie’ is tijdens de thema-middag verkrijgbaar voor de speciale prijs van € 13,- in plaats van € 20,-.
Meer informatie over de  Thema middag en Neutralisatie Verbindingen van het Wholism Project vind je op www.wholismproject.nl
Uiteraard kun je mij ook mailen met vragen.

Eerst volgende datum:
Zaterdag 8 oktober 2022 de datum is verplaatst naar 22-10-2022!!
Tijd: 13.00 – 15.00 uur
Aantal deelnemers: maximaal 10
Plaats: Praktijk Het witte Licht

Jouw bijdrage: €10,00