Tijdens een Energetisch therapeutisch consult maak ik gebruik van moderne therapeutische verwerkingstechnieken gecombineerd met energetische mogelijkheden die de ontwikkeling en verwerking ondersteunen.

Ik begeleid jou in jouw unieke proces op een daarop aangepaste methode die bestaat uit een combinatie van verschillende mogelijkheden die ik ontwikkeld heb als energetisch therapeut.

Het is bijvoorbeeld mogelijk;

  • een reis te maken door de lagen van onverwerkt verleden
  • te werken met delen en onder andere innerlijk kind werk
  • een opstelling te maken op de grond met vloerankers of met houten figuren en voorwerpen op tafel
  • contact maken met focus op fysieke gewaarwordingen of fysieke pijn. \Dit zijn voorbeelden waarbij leidend is dat ik in lijn werk met de energie van de nieuwe tijd.

Tijdens mijn begeleiding voel ik met je mee, is het mogelijk dat ik mijn handen gebruik of werk in jouw energieveld. Ook kan ik gebruik maken van universele kosmische dag energie, AMSUI en mijn Niveau Transmutatiegave om de ontwikkeling waar ik jou in begeleid soepeler te doen verlopen of echt tot in de diepte te kunnen komen om jouw probleem tot in de wortel aan te kunnen pakken.

Als jij komt met jouw hulpvraag voel ik van te voren in welke methode het beste bij jou past op dat moment. Het kan ook zijn dat er dan een andere behandelingsmogelijkheid uitkomt. Dan overleg ik natuurlijk altijd met jou.

Jouw bijdrage:

€85,- euro per uur. Gemiddeld duurt een consult 1,5 uur.