De helende zijde massage is een energetische massage die heel anders werkt dan een normale massage.
Zijde heeft bijzondere eigenschappen. Behalve dat het een 100% natuurproduct is heeft de zijden cocon eigenschappen die ondersteunend zijn voor ontwikkeling; in de natuur ondersteunt het de ontwikkeling van een zijderups, een kruipend diertje naar een gevleugeld diertje, de zijdevlinder.
Diezelfde eigenschappen kunnen jouw ontwikkeling ondersteunen tijdens een helende zijdemassage.
zijdevlinder
Tijdens de helende zijde massage lig jij tussen zijden lakens en zijden deken wat omhullend en weldadig aanvoelt. De zachte en rustige massage met zijden handschoenen en/of zijdepoeder van Alkena werkt openend op jouw systeem waardoor spanningen en pijn ruimte kunnen krijgen om te gaan stromen. Dit geeft ontspanning en vermindering van pijn. Emoties uit diepere lagen kunnen omhoog komen om alsnog verwerkt te worden. Ook dit gaat zacht en geleidelijk. De massage werkt vooral door op energetisch niveau wat ook veranderingen kan brengen op fysiek niveau.

Na de ontvangst van de Zijde Verbinding werkt een zijde massage nog dieper door.
De Zijde Verbinding versterkt deze kwaliteit van zijde zo, dat zijde ondersteunend wordt voor jouw ontwikkelingsproces om jouw vleugels verder uit te slaan.

*Ontwikkelingsmagie behandeling

Heb jij Trajecten gevolgd bij het Wholism Project na mei 2020 dan is de kans groot dat jij de Ontwikkelingsmagie behandeling hebt ontvangen.
Dan is een Helende zijde massage bij mij niet meer zinvol.

Wil jij een Helende zijde massage ontvangen, geef dit dan duidelijk aan bij het inplannen van de afspraak.

Jouw bijdrage voor de  Helende zijde massage:
€80,00 per uur.
Het is ook mogelijk een helende zijde massage van 1,5 uur in te plannen.

 

Een ervaring:

‘Ik heb de massage toen als heel prettig ervaren, het heeft heel helend gewerkt en vooral een tijdje de spanning die altijd al in mijn handen en voeten zat weggenomen’

Carla V. uit R.