De Helende zijde massage  is een bijzondere energetische en intuïtieve massage met handschoenen van zijde. Zacht en diepgaand, een massage die jou aanraakt op andere lagen dan een normale massage. Helend en geborgen, liefdevol en ondersteund door de unieke kwaliteiten van zijde.

Omdat het een intuïtieve massage is, werk ik niet gericht aan  klachten en toch zou het zo kunnen zijn dat klachten verminderen of verdwijnen. Er gebeurt datgene wat op dat moment belangrijk is voor jouw ontwikkeling.

Je ligt in jouw ondergoed tussen zijden lakens wat een omhullend en zijde zacht gevoel geeft. Je wordt gemasseerd met gebreide handschoenen van zijde. De aanrakingen zijn zacht en intuïtief. Ik volg mijn handen in contact met de zijde. Behalve dat zijde een fijne, natuurlijke stof is, heeft het de bijzondere eigenschap om jouw ontwikkeling te stimuleren. Jou aan te raken op lagen waar onverwerkt verleden vast ligt en door de aanraking zacht in beweging kan komen.

Als onverwerkt verleden in beweging kan komen, heeft het de kans om verwerkt te worden. Dit kan verlichting van klachten geven, meer balans en ontspanning.
De massage werkt energetisch en werkt ook nog door.  Het kan gebeuren dat jij in de dagen na de Helende zijde massage nog emoties omhoog voelt komen. Dit is alleen maar goed voor jouw ontwikkeling, dus laat de emoties toe om te doorvoelen.

De Zijde massages en de Trajecten van het Wholism Project

Ontvang jij of heb jij Persoonlijke Aartsengel begeleiding ontvangen via het Wholism Project na mei 2020 dan heb jij binnen dit Traject de Ontwikkelingsmagie behandeling ontvangen.
Na de ontvangst van de Ontwikkelingsmagie behandeling heeft een Helende zijde massage GEEN toegevoegde waarde meer voor jouw ontwikkeling.

Jij kunt dan wel in plaats van een Helende zijde massage, de Ontspannende zijde massage ontvangen!

De Ontspannende zijde massage is een bijzondere zijde massage met een diep ontspannende en innerlijk verzachtende werking. De werkwijze is vergelijkbaar met de Helende zijde massage, de uitwerking is totaal anders.

 

Jouw bijdrage:

€100,00
Het consult duurt totaal een uur.

 

Een ervaring:

‘Ik heb de massage toen als heel prettig ervaren, het heeft heel helend gewerkt en vooral een tijdje de spanning die altijd al in mijn handen en voeten zat weggenomen’

Carla V. uit R.