De Helende zijde massage is een energetische massage die heel anders werkt dan een normale massage.

Je ligt tussen zijden lakens wat een omhullend en zijde zacht gevoel geeft. Je wordt gemasseerd met gebreide handschoenen van zijde. De aanrakingen zijn zacht, intuïtief, soms wat steviger. Ik volg mijn handen en intuïtie in contact met de zijde. Behalve dat het een fijne, natuurlijke stof is, heeft het de bijzondere eigenschap om jouw ontwikkeling te stimuleren. Jou aan te raken op lagen waar onverwerkt verleden vast ligt en door de aanraking zacht in beweging kan komen.

Als onverwerkt verleden in beweging kan komen, heeft het de kans om verwerkt te worden. Dit kan verlichting van klachten geven, meer balans en ontspanning.
De massage werkt energetisch en werkt ook nog door.  Het kan gebeuren dat jij in de dagen na de Helende zijde massage nog emoties omhoog voelt komen. Dit is alleen maar goed voor jouw ontwikkeling, dus laat de emoties toe om te doorvoelen.

*Ontwikkelingsmagie behandeling

Heb jij Trajecten gevolgd bij het Wholism Project na mei 2020 dan is de kans groot dat jij de Ontwikkelingsmagie behandeling hebt ontvangen.
Dan is een Helende zijde massage bij mij niet meer zinvol.

Wil jij een Helende zijde massage ontvangen, geef dit dan duidelijk aan bij het inplannen van de afspraak.

Jouw bijdrage voor de  Helende zijde massage:
€80,00 per uur.
Het is ook mogelijk een helende zijde massage van 1,5 uur in te plannen.

 

Een ervaring:

‘Ik heb de massage toen als heel prettig ervaren, het heeft heel helend gewerkt en vooral een tijdje de spanning die altijd al in mijn handen en voeten zat weggenomen’

Carla V. uit R.