Mijn werkwijze betreft een op maat afgestemd proces waarbij ik samen met jou op zoek ga in jouw innerlijke wereld. Wij gaan op zoek naar de oorsprong van jouw emoties, fysieke pijn, gedrag, patronen of de spiegels die het leven jouw presenteert. Loop jij vast in het leven, ook dan is de meest effectieve methode de innerlijke blokkade in jezelf te zoeken en op te lossen. Het gevolg hiervan is dat zowel jij als jouw leven weer in stroming komt.

Komende bij de pijn, angst of beschadiging help ik jouw effectief dit te doorvoelen en te helen. Het is een eigen manier van werken waarbij ik verschillende verwerkingstechnieken en andere methoden combineer. Wel altijd in lijn met de energie van de nieuwe tijd.
De basis van mijn begeleiding is altijd het verwerken van onverwerkt verleden, recent verleden dan wel van lang geleden.

Ik begeleid jou maar jij blijft verantwoordelijk en leidend in jouw eigen proces en keuzes. Ik respecteer jouw grenzen, werk niet dwingend en wel altijd creatief zoekend naar de oplossing.

 

 

Energetisch therapeutisch consult
Online mogelijkheden

Ik werk altijd in lijn met de energie van de nieuwe tijd; de kosmische dag
De volgende diepgaande en bijzondere behandelingen in mijn praktijk zijn specifieke kosmische dag heelwijzen:

Helende zijde massage
Geleide behandeling
Aquarius Labyrint consult
Amsui heelwijze