Elke behandeling is een op maat afgestemd proces waarbij ik samen met jou op zoek ga in jouw innerlijke wereld naar de oorsprong van jouw emoties, fysieke pijn, gedrag, patronen of de spiegels die het leven jouw presenteert. Loop jij vast in het leven, ook dan is de meest effectieve methode de innerlijke blokkade in jezelf te zoeken en op te lossen zodat zowel jij als jouw leven weer in stroming komt.

Komende bij de pijn, angst of beschadiging help ik jouw liefdevol dit te doorvoelen en te helen. Het is een unieke manier van werken waarbij ik verschillende technieken en methoden combineer, wel altijd in lijn met de energie van de nieuwe tijd.

Dit (w)holistische proces wordt ondersteund door mijn vaardigheden als therapeut en mijn invoelend vermogen.

Ik begeleid jou maar jij blijft verantwoordelijk en leidend in jouw eigen proces en keuzes. Ik respecteer jouw grenzen, werk niet dwingend en wel altijd creatief zoekend naar de oplossing.

Een sessie kan zijn liggend op de massagetafel, staand tijdens een opstelling of werken met delen of zittend tijdens coaching.

Kosten:

€80,- euro per uur. Gemiddeld duurt een consult 1,5 uur.

 

In 2008 startte ik met de eerste mogelijkheden van het Wholism Project om omgevingsstraling te neutraliseren en met de eerste Ontwikkelingsbehandeling. In 2011 werd ik Wholistic Partner en sindsdien kun jij bij mij ook terecht voor informatie betreffende de vergaande mogelijkheden van het Wholism Project.

Ik maak ook tijdens mijn begeleiding gebruik van mooie nieuwe mogelijkheden van de nieuwe tijd, de kosmische dag, die jouw ontwikkeling ondersteunen, emoties makkelijker naar boven kunnen halen en wij dus eerder bij de oplossing kunnen komen. Zo heb ik bijvoorbeeld de Neutralisatie Verbinding Bedrijf waardoor straling tijdens de behandeling niet remmend op jouw ontwikkeling werkt, de Kracht Verbinding en de Niveau transmutatie gave.

Als Wholistic Partner van het Wholism Project kan ik ook bijzondere en specifieke behandelingen geven ondersteunend voor jouw persoonlijke ontwikkelingen, gebaseerd op de nieuwe mogelijkheden van de nieuwe tijd, de kosmische dag:
Geleide behandeling
Aquarius Labyrint consult
Helende zijde massage
– Zelfhelend vermogen versterken

Daarnaast zijn er online mogelijkheden:
– Emailbegeleiding
– Begeleiding via Zoom