Elke behandeling is een op maat afgestemd proces waarbij ik samen met jou op zoek ga in jouw innerlijke wereld naar de oorsprong van jouw emoties, fysieke pijn, gedrag, patronen of de spiegels die het leven jouw presenteert. Loop jij vast in het leven, ook dan is de meest effectieve methode de innerlijke blokkade in jezelf te zoeken en op te lossen zodat zowel jij als jouw leven weer in stroming komt.

Komende bij de pijn, angst of beschadiging help ik jouw effectief dit te doorvoelen en te helen. Het is een eigen manier van werken waarbij ik verschillende verwerkingstechnieken en andere methoden combineer, wel altijd in lijn met de energie van de nieuwe tijd.
De basis van mijn begeleiding is altijd het verwerken van onverwerkt verleden, recent verleden dan wel van lang geleden.

Dit (w)holistische proces wordt ondersteund door mijn vaardigheden als therapeut en mijn invoelend vermogen.

Ik begeleid jou maar jij blijft verantwoordelijk en leidend in jouw eigen proces en keuzes. Ik respecteer jouw grenzen, werk niet dwingend en wel altijd creatief zoekend naar de oplossing.

Een sessie kan zijn liggend op de massagetafel, staand tijdens een opstelling of werken met delen of zittend tijdens coaching.

Jouw bijdrage:

€80,- euro per uur. Gemiddeld duurt een consult 1,5 uur.

 

In 2008 startte ik met de eerste mogelijkheden van het Wholism Project om omgevingsstraling te neutraliseren en met de eerste Ontwikkelingsbehandeling. In 2011 werd ik Wholistic Partner en sindsdien kun jij bij mij ook terecht voor informatie betreffende de vergaande nieuwe ontwikkeling mogelijkheden van het Wholism Project.

Ik maak ook tijdens mijn begeleiding gebruik van doelmatige nieuwe mogelijkheden van de nieuwe tijd, de kosmische dag, die jouw ontwikkeling ondersteunen, emoties makkelijker naar boven kunnen halen en wij dus eerder bij de oplossing kunnen komen.
Nu hoef jij niet perse te weten wat die mogelijkheden inhouden, dan wel deze te begrijpen om er toch voordeel van te kunnen hebben tijdens mijn begeleiding.
Net zoals ik heerlijk kan genieten van een soufflé in een restaurant, zonder dat ik weet hoe de chef-kok dit gerecht heeft bereid.
Vind jij het interessant en wil jij er meer over weten, dan kun jij op de link klikken van de volgende voorbeelden; Zo heb ik bijvoorbeeld de Neutralisatie Verbinding Bedrijf waardoor straling tijdens de behandeling niet remmend op jouw ontwikkeling werkt, de Kracht Verbinding en de Niveau transmutatie gave.

 

Daarnaast zijn er online mogelijkheden:
– Emailbegeleiding
– Begeleiding via Zoom

Helende zijde massage

Ik werk altijd in lijn met de energie van de nieuwe tijd; de kosmische dag
De volgende behandelingen in mijn praktijk zijn specifieke kosmische dag heelwijzen:

Geleide behandeling, een behandeling van het Wholism Project.
Aquarius Labyrint consult, een behandeling van het Wholism Project.